Friday, June 16, 2017

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Giveaway RM1000 
By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Jom join Giveaway ni nak korang?? hadiah dia best.. leh shopping kat SG SHOP nanti.. seronoknyaaa.. TB tak sabar nak shopping barang baby kat SG SHOP.. murah-murah dan cantik-cantik pulak tu.. adoi.. rambang mata dibuatnya tau! Haa.. apa lagi.. jom la join ramai-ramai ye! Oh ya! Lupa nak gitau.. Giveaway ini akan berlangsung bermula 14 Jun 2017 - 20 Jun 2017 ( 1 MINGGU SAHAJA ) .

Berikut ialah syarat-syarat Giveaway :

1. Buat satu entri bertajuk "Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia".

2. Copy banner Giveaway di atas INI ke dalam entri GA dan linkkan banner dengan link entri INI

3. Wajib daftar akaun SGShop di SINI dan inform Username SGShop korang di dalam entri GA korang. (Hadiah akan dimasukkan terus ke dalam akaun SGShop pemenang) 
Username SGShop | tengkubutang

4. WAJIB follow blog INI dan inform nama id blog korang di dalam entri GA korang.
Id Blog | tengkubutang 
(maaf solehah, blog TB ada masalah untuk follow mana-mana blog.. bila tekan follow dia keluar error.. harap solehah boleh terima.. mintak maaf yea.. bukan taknak follow tau.. )

5. WAJIB add Facebook INI dan inform nama akaun Facebook korang di dalam entri GA korang.
Facebook | tengkubutang miaw

6. WAJIB follow Instagram INI dan INI serta inform nama akaun instagram korang di dalam entri GA korang. 
Instagram | @tengkubutang

7. Copy link entri GA korang yang dah siap tu dan paste ke dalam komen entri ini.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Reactions:

3 comments:

  1. Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    ReplyDelete
  3. Singgah

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    ReplyDelete

Hai.. cat lover! meh lea komen kat sini.. kucen2 teman happy sgt kalau korang komen kat sini.. depa ckp.. thank you yu all yg encem, cute,lawo,cun,ganteng! he3..